2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Nagy nyomás nehezedik az egészségügyi dolgozókra, jól jön minden segítség

Ismét kórháznak adományoztak szcientológusok

Egy budapesti gyermekkórháznak adományoztak a Szcientológia önkéntes lelkészek, pont az egy éves évfordulóján annak, amikor elkezdték heti rendszerességgel szállítani segélyadományaikat a járvány rászorulóinak. És ahogyan a járvány nem válogat, ők sem. Adnak mindenkinek: más egyházaknak, szervezeteknek, alapítványoknak, a Vöröskeresztnek, kis- és nagycsaládosoknak, gyermekotthonoknak, mentősöknek, hajléktalanoknak, időseknek, fiataloknak, iskoláknak, és még egy állatmenhelynek is, Budapesten, vidéken, Erdélyben és a földrengés után Horvátországban is.

A legtöbb esetben tartós élelmiszert, friss gyümölcsöt és fertőtlenítőszert: mindig azt, amire épp szükség van.

Egy évvel ezelőtt felhívtak egy koronavírus-betegeket kezelő kórházat, hogy kiderítsék, mire van szükség, akkor az ott dolgozóknak 300 kg friss gyümölcsöt és üdítőket vittek.
Most, egy évre rá, egy gyermekkórháznak kéz- és felületfertőtlenítőt, higiéniás papírtörlőt, mosóport, öblítőt, és ujjra csíptethető pulzusszámlálót vittek, de a pár száz kilós rakomány mellé csokoládét is mellékeltek az ott dolgozóknak.

Bármilyen figyelmesség jól jön, amikor ekkora nyomás van a kórházi dolgozókon, még akkor is, ha nem koronavírus-betegekkel foglalkoznak, hisz a járvány őket is érinti, és még egy apróság is jól jöhet ebben a vészterhes, stresszes időszakban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek