2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

MSZP:Kriza úr, miskolci fideszesek! Van még ennél is lejjebb?

Élő tévéadásban cáfolta meg pénteken dr. Pásztor Albert, az MSZP, a DK, az Együtt helyi szervezete és a Miskolc Lokálpatrióták Egyesülete által támogatott független miskolci polgármesterjelölt dr. Kriza Ákos róla szóló hazugságait. Kriza állításaival ellentétben ugyanis az az igazság, hogy dr. Pásztor Albert sohasem kérte a Jobbik támogatását, s a Fidesszel is csak akkor került kapcsolatba, amikor éppen Kriza kereste őt, munkát ajánlva neki. Csakhogy dr. Pásztor Albert ezt visszautasította.
Ismét felszólítjuk Kriza Ákost, és a mögötte álló fideszes gyűlöletkommandót, hogy ne akarják hazugságokkal lejáratni azt az embert, aki a város rendőrkapitányaként egyszer már megmutatta, méltó a bizalomra, Miskolcért, az itt élő emberekért teszi, amit tennie kell, szolgálja a várost. Sürgősen fogják tehát vissza magukat, annál is inkább, mert a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert dr. Pásztor Albert munkáját korábban ők maga is elismerték, 2011-ben például Miskolc Pro Urbe díjával tüntették ki.
Tudjuk, hogy Kriza Ákosnak és társainak lételeme a félrevezetés, mások lejáratása. Azzal viszont, hogy a Miskolcon köztiszteletnek örvendő dr. Pásztor Albertet – immár hetek óta – gusztustalan és hazug módon támadják, sikerült még saját magukat is alulmúlniuk. Kriza úr, miskolci fideszesek! Van még ennél is lejjebb?

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…