2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Mobilbili és zuhanykuka – ezt adja a kormány a koronavírus-gyanús betegeknek

Emberhez méltatlan körülmények között kell várakozniuk a budapesti Korányi kórházban azoknak, akik a vírustesztjeik eredményére várnak. Az egyik internetes oldalra feltöltött felvételek is azt bizonyítják, hogy a kormány nem tudja megfelelően kezelni a válsághelyzetet, Kásler miniszter pedig alkalmatlan a pozíciójára.

Levegőtlen szoba, bili méretű mobilvécé és egy kuka a zuhanyzó helyett. Ezt biztosítják Orbánék azoknak a betegeknek, akik koronavírus gyanújával szorulnak kórházi ellátásra. A mostani időszakban még fontosabb a higiéniai szabályok szigorú betartása – különösen egy kórházban –, ezért a Jobbik felháborítónak tartja azt, amilyen körülmények közé kényszerítik az embereket!

Mire kellett a sok felszabadított ágy? Miért kellett súlyos betegeket utcára tenni akkor, amikor az ilyen pácienseknek lepukkant, már-már a börtöncellákat megszégyenítő lyukakban kell elviselniük a kórházi procedúrát?

A Jobbik azonnali intézkedéseket követel azért, hogy minden magyar ember megfelelő, minőségi ellátást kapjon! Követeljük, hogy Orbán Viktor miniszterelnök minél gyorsabban távolítsa el Magyarország egyik legalkalmatlanabb miniszterét, Kásler Miklóst! Nem hagyhatjuk, hogy ilyen emberek döntsenek az állampolgárok életéről!

Dr. Lukács László György

Alelnök, Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek