2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Miskolcon is valódi nemzeti konzultációt indít a Jobbik

A Jobbik 2016-ban Miskolcon is valódi nemzeti konzultációt fog indítani az egészségügy, az oktatás és korrupció témájában, hiszen városunkban mindhárom területen égető problémák vannak.

Az egészségügyben szisztematikusan zajlik a Semmelweis és a Diósgyőri kórház leépítése, ami rendkívül hátrányosan érinti a miskolciak betegellátását. Az oktatás sem szorul magyarázatra, hiszen az országos média hetek óta a miskolci Herman Ottó Gimnázium által elindított tiltakozásról szól, ráadásul városunkban nemrég ötezer ember tiltakozott a Klik által kialakított kaotikus állapotok ellen, és követelt egy XXI. századi modern, kiszámítható oktatási rendszert. A korrupció is fojtogatja Miskolcot. Városunk lakossága egy emberként vár választ arra: van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája, illetve tisztességesen nyert-e a kormánypárt Miskolcon. Ez ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda már folytatja vizsgálatát választási csalás gyanúja miatt.

Mivel ezekben a kérdésekben a kormány láthatóan nem képes, vagy nem akar cselekedni, a Jobbiknak kell ezt megtennie: ellenzéki kormányzást kell folytatni, nincs idő a 2018-as kormányváltásra várni. 2016 a valódi konzultáció éve, 2017 a valódi program éve, 2018 pedig a valódi kormányzás éve lesz.

Szilágyi Szabolcs, a Jobbik önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek