2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Miskolcon is tüntet a Jobbik a devizahitelezés megoldásáért

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tüntetéssorozatot szervez annak érdekében, hogy a kormány még ebben az évben rendezze a devizahitelek ügyét – jelentették be csütörtöki sajtótájékoztatójukon Pakusza Zoltán és Badány Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei.

Mint mondták, a gazdaság fejlődésének mind helyi, mind országos szinten az az egyik gátja, hogy a devizahitelek jelentősen visszafogják a belső fogyasztást. Számítások szerint a lakosság körülbelül a GDP 2-3 százalékának megfelelő pénzt fizet a bankoknak, amelyek ezt kivonják a magyar gazdaságból. Összehasonlításként a Honvédség éves költségvetése nem éri el a GDP 1 százalékát és közbiztonságra is csak a GDP alig 2 százalékát költjük.

A devizahitelek rendezésének érdekében a Jobbik Miskolcon, szombat délután három órától a Villanyrendőrnél demonstrációt tart – jelentették be a párt politikusai.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…