2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Miskolc városvezetése elismeri, hogy alkotmányellenes állapotok vannak a város egyes részein

Miskolc városvezetése elismeri, hogy alkotmányellenes állapotok vannak a város egyes részein

 

Egyesületünk több környezetvédelmi hatósági ellenőrzést kezdeményezett, mivel Miskolc több részében alkotmány és törvényellenesen a kötelező közszolgáltatás nem érhető el. Ezek sajnos Miskolcon már mindenki által jól ismert állapotok, melyből folyamatosan alakulnak ki pl. az illegális hulladéklerakók és a vízbázisok szennyezése.

Miskolc városvezetés elismeri, hogy a város egyes részein a közszolgáltatást az önkormányzat nem tudja biztosítani.

Egyesületünk, hogy az alkotmányellenes állapotok megszűnjenek többször felajánlkozott, hogy együttműködés keretében segítsünk megoldani a kialakult válsághelyzetet, de sajnálatos módon a városvezetés ez irányba érdeklődést nem tanúsított.

Egyesületünk, mint az Érpataki Modell Országos Hálózatának Miskolci Bázisa országos programmal rendelkezik, a gettók és a gyermekszegénység megszüntetése területén. Egyedülálló módon referenciatelepüléssel rendelkezik a program, ahol az alkotmányellenes állapotok felszámolásra kerültek mindenféle felzárkóztató milliárdos programok és százmilliós tanulmányok készítése nélkül.  

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az alkotmányellenes állapotok az önkormányzat hanyag és törvényellenes magatartása miatt valósulhatott meg, mivel lakhatásra alkalmatlan területre és ingatlanokba adott ki lakcímkártyákat.

Szemes István, Települések Megmaradásáért Egyesület Elnök

Érpataki Modell Országos Hálózata: Miskolci Bázis

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek