2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Mire jó 77 feljelentés 74 ellenében?

A közvélemény megszokhatta már, hogy a Fidesz és az MSZP látványos műbalhékat vív egymással a sajtónyilvánosság előtt, azzal az egyértelmű céllal, hogy így leplezzék 22 éve tartó, mutyikban gyökerező nagykoalíciójukat.
Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere több mint egy évvel ezelőtt 74 ügyben tett feljelentést az MSZP-hez köthető visszaélések kivizsgálása érdekében. Azóta sem hallani egyetlen egy rabláncra vert szocialistáról, aki akár a börtönben, akárcsak a vádlottak padján merengene a múlton. Sőt, ma már az egészséges verseny jegyében 77 ügyben ők kezdeményeznek eljárást a fideszes városvezetésnek tulajdonított vélt vagy valós jogsértések miatt.

A Jobbik miskolci frakciója – látva a nagy feljelentgetési kedv ellenére is rendkívül baráti hangulatú elszámoltatást – arra kéri mind a Fidesz-KDNP, mind pedig az MSZP prominenseit, kíméljék meg a miskolciakat a látványos ingyencirkusztól: sajtónyilvános feljelentgetések helyett fogják meg egymás kezét, s osztozva az elmúlt 22 év rablógazdálkodásának felelősségében koalíciójukat a rács mögött virágoztassák tovább.

A Jobbik meggyőződése, hogy Miskolc már azzal növekvő pályára állhatna, ha megszabadulna attól a tehertételtől, amit a Fidesz-KDNP és az MSZP politikai működése jelent a város számára, s amelynek középpontjában a valódi munka helyett csupán az üres marketing áll.

Jakab Péter
önkormányzati képviselő,
Jobbik frakció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum