2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Megszorítás: drágábban étkezhetnek a miskolci pedagógusok

Miután a Fidesz megígérte, hogy a miskolci közétkeztetés kiszervezésével nem fognak nőni a térítési díjak, áprilistól a pedagógusoknak máris 25 százalékkal kell többet fizetniük az ebédért.

Hogy ki fog gazdagodni az újabb sarccal nem tudni, mint ahogy azt sem, miért Mészáros Lőrinc nevét dobja fel az internet, ha beírjuk a keresőbe annak a maglódi cégnek a nevét, amelynek a Fidesz kiszervezte a konyhákat.

A Jobbik az áprilisi közgyűlésen jelezte: a maglódiak nem jótékonykodni jönnek, hanem profitért, aminek első jeleként az iskolai, óvodai, bölcsődei dolgozók, szociális munkások számára lesz drágább az étkezés. A városvezetés mégis átadta nekik a közétkeztetést. Most már tudjuk miért: amíg a nép dolgozik, ők gyarapodnak. Amíg a dolgozók egyre kevesebbet ehetnek, addig a hatalom étvágya határtalan.

A Jobbik tiltakozik az újabb megszorítás ellen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek