2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Magyar gazdaságot támogat a Jobbik Lyukóvölgyben

Élőállat adománnyal segíti a Jobbik és a Települések Megmaradásáért Egyesület egy lyukói magyar gazdaság beindítását. Jakab Péter szerint, amíg a Fidesz érdemtelenül osztogatja a naposcsibéket olyanoknak, akik eladják, vagy rögtön megeszik azokat, addig a Jobbik azokat támogatja, akik már bizonyították elkötelezettségüket az élhető Miskolc iránt. A Jobbik polgármesterjelöltje az adományozás kapcsán elmondta, kétféle embert különböztetnek meg: az építőt és a rombolót. Utóbbiakat minden törvényes eszközzel üldözik, ezért is kezdeményeztek több száz eljárást a rendbontók ellen az elmúlt években, az építőket azonban támogatni kell, hiszen velük tehető ismét élhetővé Miskolc.

Ennek részeként döntöttek úgy, támogatják egy lyukói magyar gazdaság kialakítását, hogy megmutassák, vissza lehet hódítani Lyukóvölgyet a rombolóktól a termelők számára. Jakab Péter elmondta, szemben a Hegedű Zsuzsa-féle sehova nem vezető naposcsibe osztogatással, a Jobbik olyan miskolci fiatalt támogat, aki eddig több telket vásárolt meg azért, hogy ott termelő tevékenységet folytasson, példát mutatva minden miskolcinak, hogyan kell küzdeni a szülővárosunk élhetővé tételéért. Ezt a küzdelmet a Jobbik a fiatal gazda kérésre élőállatokkal, kecskegidákkal támogatja, amit Jakab Péter adott át. A polgármesterjelölt nyomatékosította: el fogja várni, hogy a hatóságok a jövőben úgy vigyázzanak a gazdaságra, mintha ékszerdoboz lenne, mert az is lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…