2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Lakosságnak adóemelést, képviselőknek béremelést Kazincbarcikán – tiltakozik a Mi Hazánk

Lakosságnak adóemelést, képviselőknek béremelést Kazincbarcikán – tiltakozik a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik a napokban Kazincbarcikán elfogadott helyi adók emelése ellen, mivel ez adónemtől és sávtól függően akár 9-15 százalékos újbóli adóterhet jelenthet a lakosok számára a jövőben.

Nem a kommunális-, építmény- és idegenforgalmi adót kellene emelnie a városvezetésnek, hanem a költségvetést kellene felülvizsgálnia. Elfogadhatatlannak tartjuk azt az érvet, hogy még így sem a törvényileg meghatározott maximumot határozták meg.
Ezek tudatában felmerül a kérdés, hogy pár hete a városvezetés miért is emelte meg a saját és a különféle bizottsági helyekért kapható díjazásokat, illetve miért tette lehetővé a pozícióhalmozást a bizottságokon belül?

Úgy tűnik a városvezetés újra szeretné értelmezni a közös teherviselés fogalmát ezekkel az abszurd intézkedéseivel. Az pedig, hogy a jobbikos színekben bekerült Egyed Zsolt mindkét csomagot megszavazta bizonyítja, mit jelent valójában a Jobbik néppárti politikája Kazincbarcikán is.

Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk kazincbarcikai alapszervezetének elnöke 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum