2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kriza helyett a Jobbik fogadta a japán nagykövetet

Illusztris vendég látogatott pénteken Miskolcra. Japán magyarországi nagykövete, Junichi Kosuge úr szoboravatásra érkezett városunk egészségügyi szakközépiskolájába, ahol Miskolc polgármestere mondott volna ünnepi köszöntőt. Kriza Ákos a Jobbik számára érthetetlen és elfogadhatatlan módon, durva udvariatlanságról téve tanúbizonyságot nem jelent meg a rendezvényen, de a városvezetés még alpolgármesteri szinten sem képviseltette magát.
A Jobbik elkötelezett a keleti fordulat mellett, ennek jegyében Miskolc számára kiemelten fontos országként tekintünk Japánra. A diplomáciai kapcsolatok ápolása és fejlesztése fontossá tette volna városunk első emberének jelenlétét, aki néhány évvel ezelőtt Dél-Koreáig is képes volt elutazni a semmiért, most viszont a közeli iskoláig sem jutott el, hogy fogadja városunk vendégét. Helyette megtette ezt a Jobbik, üdvözölve a magas rangú diplomata miskolci látogatását, egyúttal kifejezve: Miskolc számára különösen fontos a magyar-japán kapcsolatok erősítése mind gazdasági, mind kulturális szinten.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…