2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
Közlemény

Közlemény

KözleményCsöbör Katalin, Zsiga Marcell, Nagy Kálmán, Sebestyén László

a Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselőjelöltjei a következő sajtóközleményt juttatták el ma szerkesztőségünkhöz:

 

Meglehetősen durva kampányát tovább folytatja a szocialista párt Miskolcon is, ami persze nem csoda, hiszen ha nem tudnak hivatkozni a kormányzati-politikai teljesítményükre (márpedig nincs mire), akkor egy eszközük marad: az ellenfél támadása és feltüntetése negatív színben.

A Fidesz-KDNP jelöltjei inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy változtassanak az elmúlt nyolc év csődbe, kudarcba torkolló politizálásán.

Munkahelyek teremtése, az adóterhek csökkentése, a családok, a nyugdíjasok valamint a kis- és középvállalkozások támogatása – ezen pontok mentén építettük fel a választási programunkat. Ki kell jutni abból az állapotból, amely az elmúlt időszakban gyenge országgá tette hazánkat, leszakadó várossá Miskolcot és nehéz helyzetbe sodorta a családokat.

Az elmúlt nyolc év kormányzati politikája megbukott – ez nem kampányszöveg, ezt gazdasági adatok mellett a választási eredmények is bizonyítják

Április 11-én a választók 70%-a utasította el a miskolci szocialistákat és az országot Fidesz-kormány fogja vezetni a következő években.

Amire ma szükség van, az egy erős, fegyelmezett és takarékos állam, amelyben jobban megéri becsületesen élni és érvényesülni, mint becstelenül és törvénytelenül.

Tisztelettel arra kérjük Simon Gábort, hogy kétségbeesett vádaskodásait fejezze be és inkább a lelkiismeretét vizsgálja meg, hogyan sikerült úgy elrontania mindent képviselőtársaival együtt, hogy ilyen súlyos vereséget szenvedtek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek