2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
Kövér: az adósságot át lehet ütemezni, de ki kell fizetni

Kövér: az adósságot át lehet ütemezni, de ki kell fizetni

Kövér: az adósságot át lehet ütemezni, de ki kell fizetniKövér László a Fidesz Országos Választmányának elnöke nagy sikerűlakossági fórumot tartott Miskolcon az ITC székházban, több mint 500 megjelent előtt. A fórumon részt vettek a Fidesz Miskolci képviselőjelöltjei.

Csöbör Katalin az 1-es számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje rövid megnyitójában elmondta, hogy a mögöttünk álló időszak az elmúlt húsz év legrosszabb ciklusa, és ezért a reggeltől estig hazudozó szocialista kormányokat örök felelősség terheli. Kövér László hosszan beszélt az állampolgárok saját sorsuk iránti felelősségéről. Felhívta a megjelentek figyelmét arra, hogy a legjobb politika is csupán lehetőségeket képes teremteni, amelyeket aztán a munkavállalóknak, a munkáltatóknak, az állami szféra különböző területein dolgozó csoportoknak, egyszóval az állampolgároknak kell megragadniuk és a sorsukat jobbra fordítaniuk. Keményen ostorozta a 8 év szocialista hatalmat és megismételte a már többször hangoztatott vádat: a szocialisták szinte háborús károkat okoztak az országnak. Ezt a pusztítást egy jövendő Fidesz-kormány csak fokról fokra tudja orvosolni, de várakozása szerint az ország hangulatát ennél gyorsabban lehet majd javítani. Beszélt a négy év Fidesz-kormányzásról, és nem rejtette véka alá, hogy ha kormányt tudnak alakítani, akkor támaszkodni fognak az akkori eredményekre is.

Kövér László válaszolt a megjelentek minden kérdésére, tekintet nélkül a párthovatartozásra. Több ,,jobbikos” kérdés is elhangzott, amelyekkel kapcsolatban elmondta: a Jobbik túlságosan leegyszerűsíti az ország problémáit. Az IMF-adósságról elmondta, hogy a feltételeket újra lehet tárgyalni, és a Fidesz ezt meg is fogja tenni, ha odakerül, de minden adósságot ki kell fizetni. Komolytalan és felelőtlen politikus az, aki adósság elengedésről beszél.

 

Demkó Dóra

 

Kövér: az adósságot át lehet ütemezni, de ki kell fizetni Kövér: az adósságot át lehet ütemezni, de ki kell fizetni

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek