2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Koronavírus ellen: összefogás előítéletek nélkül

A koronavírus miatt kialakult helyzetben sokaknak jól jön a támogatás.

Több, mint fél tonna élelmiszert adományoztak 2020. április 16-án, csütörtökön a Szcientológia Önkéntes Lelkészek a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete három kerületi irodájának, ahonnan az arra rászoruló nagycsaládosok és idősek kapják meg adományaikat – lisztet,  étolajat, cukrot, sót, száraztésztát, almát, margarint, több mint kétezer darab tojást, konzerveket és még nápolyit is. Az önkéntes lelkészek mottója: „Mindig lehet tenni valamit!”

Múlt héten egy központi budapesti kórház dolgozóit támogatták, most pedig a Magyar Vöröskereszt segítségével a rászorulókat. Minden héten terveznek segíteni a szükséget szenvedő embereknek.

Nemrégiben a Szcientológia egyház minden főbb nyelven elérhetővé tette az online megelőzési központját a szcientologia.org.hu weboldalon, ahol ezt a mottót olvashatjuk: „Egy unciányi megelőzés felér egy tonna gyógymóddal.”

Ezen az oldalon különféle közérthető és könnyen alkalmazható eszközöket (videók, online anyagok stb.) találunk a koronavírus fertőzés hatékony megelőzésére, pl. a Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat? füzet is letölthető magyarul, amely tartalmazza a hatékony betegségmegelőzés fontosabb lépéseit és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) protokolljain alapuló iránymutatást, valamint hatékony fertőtlenítő- és tisztítószerek fajtáit.

A Szcientológia egyházak a világjárvány elején a kormányok ajánlásait követve átszervezték tevékenységeiket, online eszközökkel nyújtanak vallási szolgáltatásokat a híveiknek, és eközben az egyház önkéntesei továbbra is aktívan segítik közösségüket a járvány hatásainak leküzdésében. Olyannyira, hogy még az ENSZ környezetvédelemmel foglalkozó weboldala is elismerte az egyházat, mint az élvonalban aktívan segítő szervezet.

A világ összes Szcientológia egyháza egy Decon7 nevű terméket használ a saját létesítményeinek fertőtlenítésére. Érdekes megemlíteni, hogy ezt a speciális tisztítószert az Egyesült Államok hadserege fejlesztette ki a biológiai támadások utáni fertőtlenítés céljából.

Pár nappal ezelőtt pedig megjelentettek egy videó klippet (https://www.youtube.com/watch?v=dXXWNgRfV-0 ), amelyben szcientológus zenész sztárok (Chick Corea, Stanley Clarke, stb.) a világ minden pontjáról otthonukból zenélve, énekelve biztatják az embereket, hogy terjesszék a mosolyt, mondván, hogy együtt kerültünk ebbe a helyzetbe, tehát egymással összefogva fogunk kikerülni belőle. A „karantén klippet” négy nap alatt 2,2 millióan látták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…