2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Kedves Miskolciak!

Városunkat és legnagyobb lakótelepünket, az Avast egyesek politikai játszótérnek nézték tegnap. Hiába tiltakoztak ez ellen az ott élők: süket fülekre találtak. Az Avast eszközként használták saját politikai céljaikhoz. Tették ezt annak ellenére, hogy a miskolciak elmondták: a közbiztonság sokat javult az utóbbi időben, és hogy az Avas nem olyan rossz hely, mint amilyen a híre. Ezt tették tönkre azok, akik csupán politikai haszonszerzésre használták és használják fel városunkat. Miskolcon mindenki nyugalomra vágyik! Azt szeretnénk, ha városunkról, lakóhelyünkről nem ilyen hírek látnának napvilágot.

Fájó szívvel figyeltem a tegnapi nap történéseit, és arra gondoltam, hogy felelőtlen, magukat politikusoknak nevező emberek pár óra alatt tették tönkre mindazt, amit két év alatt a miskolciakkal közösen felépítettünk. Ígérem: azon leszünk, hogy ezt a politikai haszonlesők által kialakított negatív képet újra visszafordítsuk.

A nyugalmat akaró miskolciak nevében felelős magatartást kértem mindenkitől. Köszönöm, hogy így tettek! Köszönöm a rendőrségnek, a hatóságoknak is, hogy szakszerűen biztosították a rendet.

Még egyszer köszönöm a miskolciaknak azt a felelős magatartást, amit tegnap tanúsítottak, hiszen nekik is köszönhető, hogy nem történt atrocitás.

A problémákat ezután is közösen fogjuk megoldani, és a miskolciakkal együtt folytatjuk a megkezdett munkát, az élhető és biztonságos város megteremtéséért.

Tisztelettel : Dr. Kriza Ákos polgármester

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…