2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Kálmán Olga: Tarlós legyőzése után az ellenzéki Isztambul is Budapest testvérvárosa lesz!

Kálmán Olga: Tarlós legyőzése után az ellenzéki Isztambul is Budapest testvérvárosa lesz!

Ellenzéki főpolgármester-jelöltként gratulálok a török ellenzék második, immáron fölényes és vitathatatlan győzelméhez! Az isztambuli helyhatósági győzelem nem csak a török történelemkönyvek lapjaira kívánkozik majd, hanem üzenet minden budapestinek is.  Ha egy nyíltan erőszakos, illiberális diktatúrában, ahol újságírókat, civileket, ellenzékieket börtönöznek be, el lehet venni a legnagyobb várost a kormánypárttól, akkor mi, magyarok is el tudjuk venni Budapestet a Fidesztől.

Isztambul tegnap a zsarnoksággal szembeszálló szabad város szimbóluma lett. Ez a bizonyíték arra, hogy amire készülök, nagyon is lehetséges! Ha ősszel Budapest utat mutat a hatalom jelöltjének és az emberek jelöltjeként engem választ főpolgármesternek, azt szeretném, hogy a szintén ellenzéki vezetésű Ankara mellett Isztambul is Budapest testvérvárosa legyen. Egy akkor már szabad, élhető, európai Budapestnek, amely elindítja a változást Magyarországon.

Kálmán Olga
főpolgármester-jelölt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum