2023. 12. 11. hétfő

Árpád, Árpádina
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Kálmán Olga reagált Gulyás Gergely sajtószabadsággal kapcsolatos kijelentésére – „A magyarországi tájékoztatás sokszínűsége a narancs összes árnyalatát jelenti”

Kálmán Olga reagált Gulyás Gergely sajtószabadsággal kapcsolatos kijelentésére – „A magyarországi tájékoztatás sokszínűsége a narancs összes árnyalatát jelenti”

 Kálmán Olga, a DK elnökségi tagjának reakciója Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sajtószabadságot érintő kijelentésére:
„Gulyás Gergely azt mondta ma, hogy a sajtószabadságot a médiatörvény biztosítja, ezen kívül a kormány nem avatkozhat bele médiaügyekbe. Szerinte Magyarországon – Nyugat-Európával ellentétben – sokszínű a tájékoztatás.
Hát akkor üzenném Gulyás Gergelynek, hogy az általa említett magyarországi tájékoztatás sokszínűsége a narancs összes árnyalatát jelenti. Széles a paletta: van a kicsit még éretlenebb fajta, és a skála széle a vérnarancs. A Demokratikus Koalíciónak más felfogása van a sokszínűségről, a sajtószabadságról. A DK szerint lopott pénzből, haveroknak juttatott közpénzből propaganda-birodalmat üzemeltetni észak-koreai modell – igaza van Gulyás Gergelynek, tényleg nem Nyugat-Európai. De ha Gulyás Gergely és főnöke Orbán Viktor csak a csicskasajtóból tájékozódik, akkor ezt úgysem értik meg.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek