2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
"Jók a kilátások! "

„Jók a kilátások! „

"Jók a kilátások! "Rendhagyó helyszínen az Avasi kilátónál tartott ma sajtótájékoztatót a négy miskolci szocialista országgyűlési képviselőjelölt. Megköszönték a választók eddigi bizalmát, és beszéltek a választás második fordulójáról is.

Szimbolikus helyszínt választottunk,- mondta Káli Sándor az Avasi kilátó teraszán – mert az Integrált Városfejlesztési Stratégia, Belvárosi Rehabilitáció II.-es ütemében megújul az építmény, ide kerül a buszvégállomás, ugyanakkor egy másik projekt keretében úgynevezett ferde villamos közlekedik majd a kilátóhoz a belvárosból. A polgármester szerint már eldőlt, hogy az emberek Fidesz kormányt szeretnének, a választás második fordulója arról szól majd, hogy kik képviselik Miskolcot a Parlamentben, kik „tették oda magukat”, s fejlesztették az elmúlt nyolc évben várost.

Dr. Simon Gábor, szólt a közel 1 milliárdos újabb fejlesztésről, amelyet nem a „Zöld Nyíl” projekt, hanem egy új pályázat keretében terveznek. A „ferde villamos” nem csupán turisztikai látványosság lesz, hanem közlekedési eszköz is, amelyet villamos bérlettel is használhatnak majd az előzetes tervek szerint, a város lakói. A 375 méteres sínpálya derekán egy megálló lesz, ahol azok is le tudnak szállni akik a pincékhez, vendéglátóhelyekre szeretnének menni, s nem a végállomásra a kilátóhoz, illetve az Avasi lakótelepre, amelyet így pár perc alatt elérhetnek.
Fedor Vilmos szerint vannak kifejezések, amelyek nem divatosak mostanság, ilyen a bizalom. Ők négyen együtt kezdtek dolgozni a városért nyolc éve, és több, mint százmilliárd forintot hoztak Miskolcra. Köszöni a bizalmat, és igyekeznek ezt meghálálni. Arra kérte az állampolgárokat, hogy menjenek el 25-én is szavazni, és mondják el mindenkinek, hogy van egy párt, amelynek képviselői a városért dolgoznak.

Dr. Tompa Sándor kicsit humorosan, azzal kezdte, hogy jók a kilátások, mert ha körülnéz valaki a kilátóból, akkor látszik az a 104 milliárd amelyből fejlődött ez a város, színesek lettek a szürke lakótelepek a panelprogram után. Szerinte az első forduló most már nem számít, új lapot nyitnak jövő vasárnap. Megérti azokat, akik kormányváltást akartak, de most a városról kell szavazni. Az eddigi tetteikkel pedig már bizonyították a miskolci szocialisták, hogy Ők rendelkeznek elképzelésekkel a város fejlesztésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…