2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik:Tiszteletet a magyar szurkolóknak!

Az elmúlt napokban elképesztő lejárató hadjárat indult a magyar labdarúgó válogatott szurkolói ellen, mind a hazai, mind a nemzetközi médiában. A legképtelenebb vádakkal illetik azokat az embereket, akik pénzt, időt nem sajnálva a helyszínen buzdítják a nemzeti tizenegyet, hogy minél sikeresebben szerepeljenek az Európa Bajnokságon. A rágalmakból az itthoniaknak is jut bőven, sőt a válogatottnak is vannak hazai ellendrukkerei, amelyre végképp nehéz magyarázatot találni.

Az elmúlt évtizedekben a mindenkori politikai hatalom veszélyesnek ítélte, hogy vannak olyan fiatal tömegek akik büszkén vállalják a magyarságukat és ezek hétről-hétre találkoznak a lelátón. Ezért kellett annyi negatívumot közvetíteni róluk folyamatosan a társadalom többi része felé, nehogy egyre többen legyenek. A magyar szurkolók kizárólag tiszteletet és megbecsülést érdemelnek.

Ezúton kérjük a hazai sajtó érintett orgánumait, hogy ha már nem képesek örülni a magyar sikereknek, legalább mások örömét ne rontsák el lejárató, hazug írásaikkal.

Hajrá magyarok!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…