2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik:Reagálás Csöbör Katalin közlésére az alsózsolcai szemetelés ügyében

Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselőnek nem a mentegetőzés lenne a feladata, hanem Alsózsolca lakosságának képviselete egy olyan hathatós intézkedés beindításával, amely segítené az igénytelenséget tanúsító szemeteléssel kapcsolatos ügy feltárását. Megtehetné, hiszen kollégája, Demkó Dóra lett Alsózsolca társadalmi megbízatású alpolgármestere, aki ebben a minőségében tudhatna az önkormányzat minden munkájáról, ha jól végezné a dolgát.

Utalást arra vonatkozólag nem tettünk, hogy Csöbör Katalinnak bármiféle köze lenne az Alsózsolcán történt illegális szemét elhelyezéséhez, a tényeket sem ferdítettük el, ugyanis Csöbör Katalin valóban az Alsózsolcai KSC Labdarúgó Szakosztályának az elnöke.

Képviselőként, a szakosztály elnökeként és magánemberként is egyet kell, hogy értsen azzal a ténnyel, hogy szennyezett környezetben nem lehet egészséges életmódra nevelni a jövő nemzedékét. Az elkövetők megbüntetésével példát kell mutatni a társadalomnak, mert a szemetelés akkor is bűncselekmény, ha ideiglenesen követik el.

Bodnár Józsefné, a Jobbik Alsózsolcai Szervezetének elnöke és Jakab Péter, a Jobbik választókerületi elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek