2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Jobbik:Nyílt zsarolás a kórházigazgatókkal szemben

A Fidesz kormányzati teljesítménye a jól működő egészségügy helyett, kimerül a politikai ellenfelek „levadászásában” és az emberek megfélemlítésében. A hatalommal visszaélve, most a kórházigazgatókat tartja sakkban azzal, hogy csupán három hónapra hosszabbítják meg kinevezésüket.

A kormánypárt fenyegető és agresszív hozzáállása nemcsak méltánytalan, de folyamatos bizonytalanságban is tartja a kórházak vezetőit. A felsőbb nyomás előbb-utóbb hibára fogja kényszeríteni az igazgatókat, ami a betegek és az intézmény számára is káros lehet. Ez a szakemberekkel szemben indított eljárás nemcsak megalázó, de felháborító és elfogadhatatlan is.

A Jobbik ezzel szemben az intézményvezetőket arra fogja ösztönözni, hogy a legjobb szakmai munkát végezzék, hiszen a betegek és a dolgozók biztonsága a legfontosabb szempont.

A Fidesz XX. századi pártként csupán a XX. század módszereit képes alkalmazni, a Jobbik azonban XXI. századi kultúrát és egészségügyet fog teremteni. A Jobbik-kormány önálló egészségügyi minisztériuma pedig ösztönzi és elismeri majd dolgozóit.

Dr. Lukács László György a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …