2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Jobbik:Nyílt zsarolás a kórházigazgatókkal szemben

A Fidesz kormányzati teljesítménye a jól működő egészségügy helyett, kimerül a politikai ellenfelek “levadászásában” és az emberek megfélemlítésében. A hatalommal visszaélve, most a kórházigazgatókat tartja sakkban azzal, hogy csupán három hónapra hosszabbítják meg kinevezésüket.

A kormánypárt fenyegető és agresszív hozzáállása nemcsak méltánytalan, de folyamatos bizonytalanságban is tartja a kórházak vezetőit. A felsőbb nyomás előbb-utóbb hibára fogja kényszeríteni az igazgatókat, ami a betegek és az intézmény számára is káros lehet. Ez a szakemberekkel szemben indított eljárás nemcsak megalázó, de felháborító és elfogadhatatlan is.

A Jobbik ezzel szemben az intézményvezetőket arra fogja ösztönözni, hogy a legjobb szakmai munkát végezzék, hiszen a betegek és a dolgozók biztonsága a legfontosabb szempont.

A Fidesz XX. századi pártként csupán a XX. század módszereit képes alkalmazni, a Jobbik azonban XXI. századi kultúrát és egészségügyet fog teremteni. A Jobbik-kormány önálló egészségügyi minisztériuma pedig ösztönzi és elismeri majd dolgozóit.

Dr. Lukács László György a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…