2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Jobbik: Stummer János Facebook bejegyzése

Most, hogy kinyírták az Indexet is, jön is a következő: Péterfalvi Attila Facebook-törvényt akar. Azt akarja, hogy a magyar hatóságok felülbírálhassák a Facebook profil-letiltási gyakorlatát.

Szabad fordításban: Péterfalvi úr szerint az lenne a legjobb, ha a Karmelitában írnának egy törvényt, ami alapján felállítanának szigorúan megbízható elvtársakból egy testületet, ami majd eldönti, ki lehet fent a Facebookon és ki nem.

Bizony, nem tévedés. Péterfalvi Attila arra kéri a kormányt, hogy alkosson jogszabályt, ami alapján az Orbán-kormány védelmébe vehetné a szólás szabadságát.

Péterfalvi Attila annak adna pallost a kezébe, aki törvénygyárrá silányította a parlamentet, aki foglyul ejtette a magyar államot, aki köztársaság helyett részvénytársaságot épített a hazájából.

Az Indexnél későn mentünk az utcára. Most időben kell érezniük az ellenállást, különben ezt a fórumot ia elveszítjük. Nem győzhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum