2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF

Jobbik: Itt tart erkölcsileg a magát konzervatívnak nevező kormány

Az ember mindent megtesz a gyógyulás érdekében, amennyiben maga vagy szerette halálos betegségben szenved, és akár erején túli anyagi terheket is vállal. Nehezen lehet említeni ennél kiszolgáltatottabb helyzetet. Aki ezeket az embereket kihasználja, és hálapénzt követel tőlük a gyógyulásért cserébe, az egy erkölcsi nulla. Akik pedig egy ilyen “erkölcsi nullát” kitüntetnek, maguk is azzá válnak.

Itt tart ma Magyarország kormánya, helyi megbízottjai és a “133 legbátrabb” parlamenti képviselője. A Semmelweis nap alkalmából erkölcsileg méltónak, kitüntető elismerésre alkalmasnak tartják az emberként és szakemberként egyaránt megbukott orvost. Egy olyan orvost, akit a bíróság is elítélt, a halál vámszedőjét. Nem tudjuk, mikor jött divatba a Fidesznél, hogy rákos betegektől pénzt kérő, elítélt orvost tüntessenek ki?! Mindenesetre kíváncsian várjuk Kásler Miklós miniszter reakcióját, aki korábban egy onkológiai centrumot vezetett.

A Jobbik garantálja, hogy kormányra kerülése után minden elismerésre alkalmatlan személyt megfoszt kitüntetésétől és adományozott címétől. A veszprémi orvossal kezdjük a sort.

Lukács László György és

Szilágyi György

a Jobbik alelnökei

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum