2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Így tolja ki az állam a közpénzt a fideszes párttévének

A Fidesz Andy Vajna révén megvásárolt házi tévéjének felvillanós reklámjai miatt közérdekű adatigényléssel fordultam a Paksi Atomerőműhöz. Ebből kiderült, hogy Andy Vajna csatornája ezen egyetlen esemény alatt 37 millió forintot kaszált az erőműtől, azaz a magyar adófizetők pénzéből. Vajon ez a 37 millió forint is egy luxemburgi adóparadicsomban fog landolni, mint a tévétulajdonos többi profitja? Külön kiemelendő egy tétel: a Vajna-féle tévé reggeli műsoráért összesen 13 millió 275 ezer forintot fizettek, mely annak ellenére tartalmaz 3 és fél millió forint gyártási költséget is, hogy a televíziós stáb tagjai, a technika folyamatosan dolgozik, rendelkezésre áll, tehát a költsége nulla. Ezért hűtlen kezelés miatt feljelentést fogok tenni.

Ha a Jobbik a választók bizalmából kormányzati felhatalmazást kap, véget vet az orbánizmus mindenre rátenyerelő rendszerének, véget vet az offshore lovagok lopásának, a nemzet rendelkezésére álló erőforrásokat pedig a magyar családok boldogulása érdekében fogja felhasználni.

Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Kulturális Bizottság elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum