2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Hogyan lett a fenekét mutogató fiúból képviselőjelölt?

Káli: meztelenkedő ellenfelemet nem ítélem el, de a jelöltséggel ne bohóckodjunk!

A legújabb elhíresült internetes választási fotón Szabó Attila, a Jobbik miskolci szervezetének egyik alapító tagja látható, amint meztelen fenekét mutogatva pózol öt fiatalember társaságában.

„Fiatalság bolondság” is lehetne a sajtóközleményem címe, ha nem a választókörzetemben lévő politikai ellenfelem meztelenkedéséről és az őt lejárató, nevetségessé tevő internetes kavalkádról lenne szó.

Sajnálom Szabó Attilát, miután mindnyájan tudjuk, hogy fiatalemberként csinál az ember marhaságokat, ökörködik a haverjaival.

Ugyanakkor mélyen elítélem azokat, akik egy fiatal fiúból – ez esetben Attilából – bohócot csinálnak. Mentébe öltöztetik, és olyan ostobaságokat adnak a szájába, ahogy ez az Interneten olvasható: már a gimnáziumban tudta, hogy neki Románia EU tagsága ellen kellett figyelmeztetnie Orbán Viktort.

Kérem szépen, ez egy marhaság! Sőt: nagyon rossz vicc a magyar politikával!

Mint ahogy az is, hogy egy fenekét mutogató fiatal srácról egy párt azt hirdeti, hogy Ő az Erdélyországért küzdő országgyűlési képviselőjelölt.

Mielőtt mindenki elvesztené a józanságát, és még az a kevés politikai érték is végleg eltűnne Magyarországon, amit a rendszerváltozással húsz éve kivívtunk, kérem a pártokat, kíméljék meg a mind választókat, mind az őket támogató fiatalokat az ilyen kampányoktól.

 

 

Káli Sándor

képviselőjelölt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…