2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Hogy a „fog” valóban jövő idő legyen!

A Jobbik megelégedéssel értesült a kormány fogászatot érintő rendelkezéséről, miszerint az eddigieknél több forrás jut az ágazatnak. Különösen üdvözlendő az intézkedés annak tükrében, hogy a szájüregi daganatos megbetegedések tekintetében Magyarország vezet az európai országok körében. Az összesen 648 millió forint többlettámogatást a szájüregi rák és a rákmegelőző állapot szűrésére, valamint a gyerekkori prevenciós beavatkozásokra kívánják fordítani.
A Jobbik saját sikerének tekinti a finanszírozás bővítését, ugyanis egyedüli pártként emelte a programjába a fogászati ellátás támogatását. Ugyanakkor fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a kormánynak itt nem szabad megállnia, és további lépések szükségesek a lakosság fogászati ellátásának fejlesztése érdekében. Biztatjuk a kormányt, hogy nyugodtan valósítsa meg a teljes programunkat e tekintetben! A Jobbiktól nem szégyen tanulni!

A Jobbik végleg felszámolná a Bokros-csomag mind a mai napig tartó rendelkezéseit, és ingyenessé tenné a teljes fogászati ellátást a fogszabályozáson át egészen a fogpótlásig.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek