2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • „Hívd Tarlós Istvánt!” – A DK matricakampányt indított a 3-as metró felújításáért

„Hívd Tarlós Istvánt!” – A DK matricakampányt indított a 3-as metró felújításáért

Aki ma felszáll a 3-as metróra, nem lehet biztos benne, hogy le is fog majd szállni. Mivel a már naponta előforduló füstölések és vészhelyzetek nem voltak elegendőek ahhoz, hogy elkezdődjön a felújítás, a DK kampányt indított a 3-as metró felújításáért. A vészhelyzetekre felkészítő szórólap és az aláírásgyűjtés mellett immáron Tarlós István hivatali telefonszáma is megtalálható lesz a metróban, hátha az utasokra jobban fog hallgatni, mint a budapestiekért aggódó ellenzékre.

Fel lehet minket jelenteni, be lehet minket perelni, de akkor sem fogunk hallgatni arról, hogy a fideszes városvezetés félmillió embert utaztat életveszélyben. Az a gazember, aki emberéleteket kockáztat, nem az, aki ezt kimondja. A tegnapi Kormányinfón már Lázár János is arról beszélt, hogy a Katasztrófavédelem segíthet a Fővárosnak, tehát már a kormány is tisztában van a veszéllyel.

A Demokratikus Koalíció az utolsó kocsiig tele fogja matricázni a 3-as metrót Tarlós hivatali telefonszámával, ha ez kell ahhoz, hogy megkezdődjön a metró felújítása. A DK nem fogja megvárni, hogy Lázár János és Tarlós István komédiájából tragédia legyen és bekövetkezzen egy halálos áldozatokkal járó tömegkatasztrófa.

Gy. Németh Erzsébet
a DK fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…