2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Gyurcsány Ferenc a bajai kampányvideó ügyében az MSZP melletti szolidaritásra szólított fel

Gyurcsány Ferenc a bajai kampányvideó ügyében az MSZP melletti szolidaritásra szólított fel

„Kedves Barátaim!

Iszonyatos erővel önti a sarat magyar jobboldal és médiaháttere a Magyar Szocialista Pártra a bajai videó ügyében. Teszik ezt úgy, hogy semmilyen megbízható bizonyíték nem áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a szocialisták rosszhiszeműen, tisztességtelenül, törvénytelenül jártak volna el. Az elmúlt években sajnos túl sok ilyen ügyet láttunk, túl sok ügyről bizonyosodott be, hogy alaptalanul vádoltak meg politikai szereplőket. Nincs okunk arra, hogy ismerve a jobboldal ocsmány játékait, most ne álljunk a megvádoltak mellé. Arra kérjük a demokratikus ellenzék pártjait, mozgalmait, hogy ebben a helyzetben fejezzék ki szolidaritásukat az MSZP-vel, Mesterházy Attilával. A legnagyobb politikai hiba lenne, hogy a sejtetések, a vádak kibogozhatatlan láncolatával szemben az igazság kiderítése előtt bárkit is a vádlottak padjára engedjünk ültetni. Meglévő és jól ismert politikai vitáink ellenére sem feledkezhetünk el a nyilvánvaló erkölcsi parancsról: kiállni a védtelen mellett.

Mutassunk egységet és erőt legalább egy ilyen nyilvánvaló morális kérdésben!

Mi ezennel kifejezzük szolidaritásunkat az MSZP-vel és Mesterházy Attilával. Kérjük, hogy jelen levelünk aláírásával és visszaküldésével Ti is tegyétek ezt meg!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …