2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Gy. Németh Erzsébet: Magyarországnak ilyen miniszterelnökre van szüksége!

 Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, a DK alelnökének Facebook-posztja:
https://www.facebook.com/gynemetherzsebet/photos/a.1881135811931402/4339368679441424/

Klára életkedve, kitartása, energiája kimeríthetetlen. Amikor először találkoztunk, rácsodálkoztam, hogy mennyire pontos, alapos és határozott, az évek folyamán pedig csak megerősödött bennem a kép, amit először alkottam róla. Klárából a nyilvánosság talán csak annyit ismer, hogy milyen kitartó és visszafogott támogatója azoknak a dolgoknak és embereknek, amikben és akikben hisz, de aki mélyebben ismeri, tudja, hogy nagy szenvedéllyel és tudatossággal veti bele magát a munkájába, milyen fontosak neki a személyes kapcsolatai, és milyen mélyen felháborítják az igazságtalanságok.

Klára nemcsak jó politikus, de elszánt női politikus is!

A DK-ban nem véletlenül vagyunk sokan női politikusok. Ez a közösség nemcsak beszél arról, hogy milyen nagyra tartja a nőket, de helyzetbe is hozza őket, mert úgy hisszük, hogy a női politikusok kompetensek, felkészültek, tudnak a hosszútávon tervezni, együttműködően és empátiával kezelni, megoldani a kisebb és legnagyobb problémákat is.

Magyarországnak ilyen miniszterelnökre, Dobrev Klárára van szüksége. Örülnék, ha elindulna jelöltként!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum