2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Fideszes fórumon agresszió a válasz a kérdésre

Tűrhetetlen és elfogadhatatlan, ami a Fidesz csütörtöki martin-kertvárosi fórumán történt, ahol Dr. Tardi Bélát, az Érpataki Modell jogsegélyszolgálatának vezetőjét egy Fidesz aktivista minde további nélkül megtámadhatta, csak azért, mert Dr. Tardi fel merte tenni a kérdést: hova tűnt a lakossági fórumról a városrész kormánypárti képviselője, a trafikbotrányról elhíresült Takács Gábor? Erre a kérdésre lehetett volna azt is válaszolni, hogy nem mer az emberek szemébe nézni, ehelyett azonban egyszerűen megtámadták a kérdezőt.
Azt a közgyűlésen már megszokhattuk, hogy attól a képviselőtől, aki kimondja a hatalomra nézve kellemetlen igazságot, Kriza Ákos megvonja a szót, az azonban merőben új, hogy egy fideszes fórumon a hatalomnak nem tetsző kérdésre agresszió legyen a válasz. Dr. Tardi Béla természetesen azonnal értesítette a rendőrséget, mi pedig bízunk benne, hogy a támadó megkapja méltó büntetését.

Ezen a héten mind a Jobbik, mind a Fidesz bemutatta azt, ami a sajátja: a Jobbik programot, a Fidesz erőszakot. A miskolciak októberben eldönthetik, melyikre szavaznak.

Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek