2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Fidesz: Példátlan jobbikos fizikai erőszak a miskolci választási kampányban

Közleményben reagált a martinkertvárosi, lakossági fórumon történtekre Soós Attila, a Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportjának szóvivője is, aki úgy fogalmaz: a rendszerváltoztatás óta, választási kampányban még nem történt a tegnap estihez mérhető, fizikai erőszakos cselekmény Miskolcon.
Tegnap, emberi mivoltából vetkőzött ki a Jobbik politikusa: ráadásul pont egy képviselőjelöltnő (!), Szécsényi Mariann martinkertvárosi lakossági fórumán. Az eset szinte azonnal bejárta az egész magyarországi internetes sajtót. A rendelkezésekre álló információk szerint, a rendben zajló lakossági fórum vége felé, megjelent Tardi Béla, a miskolci Jobbiknak a 2014-es önkormányzati választási időszak elején, a Bábonyibércen és a Bodótetőn indított képviselőjelöltje. (Azóta Tardi, a Jobbik még nagyobb dicsőségére, most már Sajószentpéter polgármestere akar lenni.) A magát az érpataki modell jogászának nevező férfi, nem sokkal érkezése után, ízléstelen beszólásaival, ordítozásával csinált botrányt, majd az őt, a helyiségből kitessékelni igyekvők egyikét arcul csapta. A Miskolcon párját ritkító incidensnek, a Fidesz-KDNP-s képviselöltjelöltnő, Szécsényi Mariann vetett véget azzal, hogy rendőrségi intézkedést, rendőri segítséget kért – írja közleményében Soós Attila.

Minden jó érzésű miskolci polgár nevében követeljük, hogy a magát a rend pártjának nevező Jobbik polgármesterjelöltje, Jakab Péter, kérjen bocsánatot ezért a gyalázatért Szécsényi Mariann jelölttársnőjétől és a választási fórum minden részvevőjétől! Megkérjük Jakab Pétert, a miskolci Jobbik polgármesterjelöltjét, hogy a Jobbikos politikusoknál, az önkormányzati választási kampány hátralévő részében érje el: ha emberek közé mennek, az emberi együttélésnek legalább a minimális szabályait tartsák be, a „mélyigénytelen” viselkedés helyett – zárul Soós Attila közleménye.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…