2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Fidesz: Nő a foglalkoztatás, csökken a rezsi

A Fidesz a bukott baloldallal ellentétben nem a munkanélküliséget, hanem a munkavállalást támogatja és a családok terheit csökkenti. Ennek is köszönhető, hogy a kormányváltás óta folyamatosan nő a foglalkoztatottak száma és csökken a rezsi.

A szocialista Gúr Nándor  szerint a kormány kiszámíthatatlan és hiteltelen gazdaságpolitikát folytat. A csökkentés töredéke annak, amennyivel ez a kormány növelte a rezsit az elmúlt években.

A Fidesz nem kívánja követni a bukott baloldal szélsőséges gazdaságpolitikáját, amely csaknem Görögország sorsára juttatta az országot, megduplázta a munkanélküliséget, a bankok és a multik helyett mindig a családokat sújtotta.

Mint közismert: ma 207 ezerrel többen dolgoznak, mint a kormányváltás előtt. A szocialisták szerint értelmetlen közfoglalkoztatás idén 300 ezer, korábban segélyen tengődő álláskeresőnek ad munkát.

Jó hír, hogy a közfoglalkoztatási program mostantól a téli hónapokban is megélhetést fog biztosítani. A kormány kétszázezer főt von be a téli közmunkaprogramba.
A csak nyolc általános iskolai végzettségűeknek szakmát adó képzéseket is indítanak, ami jelentős segítség lesz a különösen nehéz helyzetben lévő borsodi, szabolcsi és nógrádi álláskeresők számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek