2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Fidesz: Míg a Fidesz a családok terheit csökkenti, addig az MSZP újra megszorításokra készül

Fidesz: Míg a Fidesz a családok terheit csökkenti, addig az MSZP újra megszorításokra készül

A Gyurcsány-koalíció tagjai ma is ugyanúgy hazudnak a miskolci családok szemébe is, ahogy azt kormányzásuk alatt tették, reggel, délben meg este. Az itt élők azonban nem felejtik, hogy ugyanők hazudták, hogy nem lesz gázemelés, majd tizenötször emelték a rezsiárakat, és teljesen kiszolgáltatták a magyarokat a szolgáltatóknak. Ha rajtuk múlna, ma is a családoknak fordítanának hátat és eltörölnék a rezsicsökkentést, újra sorozatos megszorításokkal sújtanák a Borsod megyei családokat is.
Az itt élő családok is egyszer már érezhették a bőrükön, hogy a Gyurcsány-korszakban teljesen kiszolgáltatták őket a külföldi szolgáltatóknak. Míg a miskolci családokat is sorozatos megszorításokkal sújtották, addig a külföldi közműcégek nyerészkedtek a családokon és 1040 milliárd extraprofitot szereztek. A Gyurcsány-koalíció azt mondta, nem lesz gázáremelés, majd tizenötször emelték a rezsiárakat, a gáz árát megháromszorozták, az áramét megduplázták. 2010-re már a magyarok fizették Európában a legmagasabb rezsiárakat. A Gyurcsány-programból egyértelműen kiderül, hogy ha rajtuk múlik, eltörölnék a rezsicsökkentést és újra a magyar családok húznák a rövidebbet. A Gyurcsány-koalíció nemcsak a rezsicsökkentést törölné el, további megszorításokat akar. Eltörölnék a családi adókedvezményt is, a gyed-extrát, tandíjat akarnak bevezetni és brutális adóemeléssel akarják büntetni mindazokat, akik a családi adórendszerrel jobban jártak.
A baloldallal ellentétben a Fidesz kiáll a családokért és megvédi a rezsicsökkentést. Elkötelezettek vagyunk a családok terheinek csökkentésében és továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy több pénz maradjon a miskolciak zsebében is. Az eddigi rezsicsökkentéssel 240 milliárd forintot hagytunk a magyar családoknál, idén pedig folytatjuk a miskolci családok terheit is csökkentő rezsicsökkentést. Áprilistól a gáz árát csökkentjük további 6,5 százalékkal, az áram árát szeptembertől 5,7 százalékkal, a távhő árát pedig októbertől 3,3 százalékkal. A munkavállalók és családok megélhetését ma a rezsicsökkentés mellett alacsony adókulcs, családi adókedvezmény, kiskeresetűek adócsökkentése és a gyed-extra is segíti. A Borsod megyei családok számíthatnak a Fideszre a következő parlamentben is, hiszen a jövőben is lekötelezettek maradunk a családok megerősítésében.
Fidesz Miskolc

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…