2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Felvilágosító akciót indít a miskolci Jobbik a földtörvényről

Az elkövetkezendő két hétben Miskolc belvárosában fogja a Jobbik tájékoztatni a miskolciakat arról, miért tekintik hazaárulásnak a Fidesz földtörvényét – hangzott el a párt pénteki sajtótájékoztatóján. Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő elmondta, a Jobbik 2010-ben azt ígérte, hogy megalkuvást nem tűrően fog kiállni Miskolcért. Ezt tették akkor, amikor megakadályozták a Világsátor felépítését, és ezt teszik akkor is, amikor felhívják a lakosság figyelmét a Fidesz által elfogadott földtörvény visszásságaira. Példaként említette, hogy a kormánypárt szerint külföldiek nem vásárolhatnak magyar földet, de a Fidesz az osztrák vagy a holland gazdát nem tekinti külföldinek.

Mint mondta, a földtörvény nem mezőgazdasági kérdés, hanem a nemzet egyik legfontosabb sorskérdése, ezért tartják fontosnak felhívni az emberek figyelmét arra, hogyan árusítja ki a földdel együtt a magyar jövőt is a kormánypárt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…