2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Feljelentés a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége ellen

A mai napon a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége a Jobbik Villányi úti pártirodájánál tiltakozott, ahol azt állították egy 2006-os elszámolási vita kapcsán, hogy tartozom egy építési vállalkozónak. Ezúton kijelentem, hogy nem tartozom, sőt az építési vállalkozó által okozott kár rendbe tétele, illetve az el nem végzett munkák sokkal többe kerültek, mint az általa követelt összeg. Ennek bizonyítására szakértői vélemények és különböző dokumentumok a rendelkezésemre állnak. Többször felajánlottam, hogy forduljunk a független magyar bírósághoz, ám erre hajlandó a vállalkozó nem volt.

Az külön döbbenetes, hogy a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége politikai útra tereli két magánszemély vitáját, hiszen a Jobbiknak semmi köze nincs ehhez a 2006-os elszámolási vitához.

A holnapi napon becsületsértésért és rágalmazásért feljelentést teszek a VÉSZ ellen, illetve minden olyan sajtóorgánummal szemben, akik megkérdezésem nélkül adnak hírt az eseményről.

Pörzse Sándor országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…