2021. 07. 29. csütörtök

Márta, Flóra
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF

Felhívás a DK partnereinek a tűzesetet követően

 Az Állami Számvevőszék vizsgálata a 2018-as országgyűlési választási kampányról lezárult, a Demokratikus Koalíció minden ehhez szükséges dokumentumot átadott az ÁSZ-nak.

A 2017-18. évi gazdálkodást érintő általános ÁSZ vizsgálat csak a következő évben várható, az ehhez szükséges dokumentumok semmisültek meg az irodatűzben.

Ezek a dokumentumok a jövő évi vizsgálatig reményeink szerint beszerezhetőek, hiszen a DK által kötött szerződések, számlák, és egyéb dokumentumok a velünk szerződő félnél is megvannak.

Ezeket a partnereinket felkeressük, illetve ebben a közleményben kérjük őket, hogy a párt által 2017 és 2018 években kifizetett számlák, illetve a teljesítést igazoló minden egyéb dokumentum (szerződések, teljesítésigazolások, stb.) hiteles másolatát küldjék el számunkra!

Kérjük, hogy a dokumentumokat jutassák el a Demokratikus Koalíció postacímére (1132 Budapest Victor Hugo u. 11-15.), vagy e-mailben a konyveles@dkp.hu-ra!

 

A DK mindig törvényesen működött, és ezután is törvényesen fog működni, de ha az ellenőrzések során az ÁSZ a kormány bunkósbotjaként funkcionálna és megpróbálná ellehetetleníteni a DK működését – ahogy azt tette korábban is -, akkor a DK ellent fog állni.

 

Sebián-Petrovszki László

pártigazgató

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Judy hálás a sorsnak, hogy lánya nem mindenben ütött rá. Az egyik ilyen az alkatuk, igaz újabban Judynak sincs gondja a megjelenésével, hiszen egy tud…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum