2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Érdektelenség vagy csalás? – Így szavazott ma a Fővárosi Közgyűlés a bérunió támogatásáról

Érdektelenség vagy csalás? – Így szavazott ma a Fővárosi Közgyűlés a bérunió támogatásáról

A Fővárosi Közgyűlés ma tárgyalt a Jobbik által benyújtott európai béruinós kezdeményezés támogatásáról.
A fideszes vezetés hozzáállását már önmagában az is jól mutatja, hogy az előterjesztést utolsóként vették napirendre, azonban ami végül történt, az egészen példátlan.

Miután a szavazás lezajlott, a szavazatösszesítő tábla – egészen szokatlan módon – mintha lefagyott volna, azon semmilyen eredmény sem jelent meg. Tisztán látszott, hogy valami nincs rendben, főleg úgy, hogy közben több képviselő is jelezte, hogy nyomott gombot, ám a kijelző nem mutatta a leadott voksokat.

Tarlós István ennek ellenére kisvártatva a következő kijelentést tette:

„Érvénytelen a szavazás. Van olyan, hogy nem szavaz, ilyen kategória. Senki nem ment ki a teremből, megállapították a határozatképességet. Nem kívántunk dönteni ebben a kérdésben.”

Ezt követően az ülést a főpolgármester berekesztette, miközben – hogy klasszikust idézzek – úgy örült, mint a macska, miután lenyelte a kanárit. A Jobbik felháborítónak tartja a mai esetet, és külön sajnálatunkat fejeznénk ki abban az esetben, ha az történt volna, hogy Tarlós István a Fidesz általánosan megszokott szintjére süllyedt.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Országos Közös Akarat (OKA) 2024.02.20-ára – a kirobbant „kegyelmi botrány” után – összehívta a magyarországi gyermekvédelemmel foglalkozó civil és…

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …