2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Elindult a kormányzati gyűlöletkampány – A DK feljelentést tesz

Csak két nap telt el azóta, hogy a Kúria engedélyezte az Európa-ellenes népszavazást, a kormány már meg is kezdte a menekültellenes gyűlöletkampányt.
Lázár János a tegnapi kormányinfón már molesztálást, rongálást és rendőrségi intézkedést emlegetett egy körmendi hírrel kapcsolatban. A Rendőrség hivatalos közleményben kényszerült rámutatni, hogy Lázár szavaiból egyetlen szó sem igaz, a Miniszterelnökséget vezető miniszter alaptalan hangulatkeltést folytat.

Érdemes tehát leszögezni, hogy a következő hónapok kormánypropagandájában mi mit jelent majd: ha egy menekült megnéz egy nőt, akkor molesztálja, ha pislog is, akkor már nemi erőszakot kísérel meg. Ha a közelben esetleg van egy betört ablak vagy egy megrongált buszmegálló, akkor természetesen azok is a menekültek voltak.

A Demokratikus Koalíció közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést tesz Lázár János ellen. A DK mindenkit figyelmeztet: a kormány megkezdte a gyűlöletkampányt az Európa-ellenes népszavazás előkészítésére. A DK szerint a kormány a következő hónapokban minden gyomorforgató hazugságot megenged majd magának, hogy a menekültek ellen hergelje a társadalmat.

A DK szerint Orbán kampánya akkor fog végleg elbukni, amikor a többség távolmaradással nyilvánítja majd ki, hogy nem kér a hazugságból és gyűlöletből épített Európa-ellenes népszavazásból. Aki aznap otthon marad, az Európára szavaz.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek