2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Életre szóló élménytől fosztotta meg a DVTK szurkolóit Kriza Ákos

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a miskolci adófizetők pénzéből is működő Magyar Televízió nem közvetítette a DVTK bulgáriai vendégjátékát az Európa Ligában. Információink szerint ugyanakkor így is lett volna megoldás arra, hogy a miskolci és környékbeli szurkolók élőben követhessék szeretett csapatuk mérkőzését.
A hírek szerint a Miskolc TV a találkozót közvetítő bolgár tévétől másfél millió forintért megkaphatta volna a közvetítési jogokat, de a városvezetés sokallta ezt a pénzt a Diósgyőr szurkolóitól. Kriza Ákos megfosztotta a legnagyobb magyar szurkolótábort egy olyan élménytől, amely csak nagyon ritkán adatik meg nekik. Felháborítónak tartjuk, hogy miközben mélyigénytelen emberek tömegei kaphatnak Miskolcon fejenként kétmillió forintot, arra nem jut másfél millió, hogy egy tízezres közösség együtt örülhessen kedvenc csapata sikerének a televízió előtt.

Felháborító, hogy Miskolc hamarosan leköszönő polgármestere előszeretettel szokott a DVTK mérkőzésein a VIP-szektorban fotózkodni, de ha cselekedni kell a patinás klub érdekében, akkor képtelen a munkáját végezni.

A DVTK-vezetés és a labdarúgók eddigi sikeréhez a miskolci Jobbik nevében gratulálok, egyúttal minden elismerésem annak a több száz szurkolónak, akik időt és pénzt nem kímélve Bulgáriában is buzdították a csapatot.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek