2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 399 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek!

Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek!

A perecesi, bulgárföldi és szarkahegyi lakóknak elegük van az elmúlt egy-két évben a környék zártkerti ingatlanjaiba beköltöző mélyigénytelen eberekből – mondta sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Ezek az emberek sok esetben vagy a felszámolt telepekről, vagy vidékről érkeztek és nem hajlandóak betartani a közösségi együttélés szabályait. Velük együtt a környező településrészeken megjelent a hangoskodás, a szemetelés, a kóbor kutyák, a betörések és a drog.
“Közel két éve harcolok és jelzem folyamatosan, hogy baj lesz, ha továbbra is szinte feltétel nélkül adják ki a lakcímkártyákat ezekre a területekre. Pontosan látjuk azt, hogy Lyukóban is így kezdődtek a folyamatok, de mi nem akarunk Lyukóvölgy sorsára jutni!” – hangsúlyozta Pakusza. A Kiliánban, Perecesen és a Bulgárföldön élők keményen megdolgoztak azért, hogy lakást vagy házat vegyenek, építsenek maguknak, nem fogjuk tétlenül nézni, hogy ez tönkremegy a romboló emberek miatt. Ezért aláírásgyűjtést indítunk, hogy megvédjük környezetünket és megállítsuk a rombolókat – fogalmazott Pakusza Zoltán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum