2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek!

Elegük lett a mélyigénytelen beköltözőkből a perecesieknek, a szarkahegyieknek és a bulgárföldieknek. Aláírást gyűjtenek!

A perecesi, bulgárföldi és szarkahegyi lakóknak elegük van az elmúlt egy-két évben a környék zártkerti ingatlanjaiba beköltöző mélyigénytelen eberekből – mondta sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

Ezek az emberek sok esetben vagy a felszámolt telepekről, vagy vidékről érkeztek és nem hajlandóak betartani a közösségi együttélés szabályait. Velük együtt a környező településrészeken megjelent a hangoskodás, a szemetelés, a kóbor kutyák, a betörések és a drog.
„Közel két éve harcolok és jelzem folyamatosan, hogy baj lesz, ha továbbra is szinte feltétel nélkül adják ki a lakcímkártyákat ezekre a területekre. Pontosan látjuk azt, hogy Lyukóban is így kezdődtek a folyamatok, de mi nem akarunk Lyukóvölgy sorsára jutni!” – hangsúlyozta Pakusza. A Kiliánban, Perecesen és a Bulgárföldön élők keményen megdolgoztak azért, hogy lakást vagy házat vegyenek, építsenek maguknak, nem fogjuk tétlenül nézni, hogy ez tönkremegy a romboló emberek miatt. Ezért aláírásgyűjtést indítunk, hogy megvédjük környezetünket és megállítsuk a rombolókat – fogalmazott Pakusza Zoltán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…