2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Együtt PM:Nánási-Kocsis Norbert mondjon le!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A miskolci városvezetés semmibe veszi az ellenzéki képviselők jogait
Együtt-PM Szövetség lemondásra szólítja fel Nánási-Kocsis Norbertet, a miskolci fideszes politikusoktól pedig azt követeljük, határolódjanak el az agresszív képviselőtől.

A mai miskolci képviselőtestületi ülésen a demokratikus ellenzék politikusai figyelemfelhívó akcióval tiltakoztak Kriza Ákos polgármester politikája ellen, melyet egy fiatal aktivista videózott. A 20 éves férfit Nánási-Kocsis Norbert fideszes képviselő alpári szavakkal illette, majd megpróbálta elvenni tőle a kameráját.

 

Kriza Ákos polgármester úgy gondolja, bármit megtehet, rá nem vonatkoznak a szervezeti és működési szabályok, és ő fölszólalhat napirend előtt. Úgy gondolja, hogy az őt figyelmeztető ellenzéki képviselő kezéből kitépheti a papírt. Nem csoda, hogy párttársai ezen fölbátorodva trágár szavakkal támadnak a demokratikus ellenzék politikusaira.

Nánási-Kocsis Norbert fideszes képviselő és földbirtokos pedig ma már nemcsak szavakkal (Kicsinállak, kishaver!), hanem tettlegességgel is bizonyította: nem tűri a másféle véleményt, és a szabad sajtó ellensége. Egy húszéves fiatalemberre támadt, aki videózta a közgyűlést, és ki akarta tépni kezéből a kamerát!

Követelem, hogy a helyi fideszes országgyűlési képviselők határolódjanak el ettől az agressziótól, Nánási-Kocsis pedig mondjon le!

Hová süllyedt Miskolc? Kiket választottunk a képviselők közé? Miféle erkölcsi példát mutatnak a városlakóknak, a fiataloknak ezek az emberek? A miskolci közgyűlés kísértetiesen hasonlít a parlamentre: az ellenzékbe belefojtják a szót, ha pedig figyelemfelhívó akciókkal próbálja véleményét megfogalmazni, megbüntetik.

Mi nem ilyen országot akarunk! Elég volt a kiskirályokból, a gőgös nagyurakból, az Orbán-helytartókból! Békés, nyugodt, fejlődő Miskolcon akarunk élni, nem sóval behintett pusztaságban. Ezért kell április 6-án mindnyájunknak elmenni szavazni! Csak együtt, összefogva tudjuk lerázni a magunkról az Orbán-Kriza rezsimet!

 
Nagy-Korsa Judit

az Együtt-PM Szövetség politikusa,

az Összefogás B.-A.-Z. megyei 1. sz.vk. képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…