2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Egymást segítik a segítők, hogy egyetlen gyermek se éhezzen

Vidékre érkezik a segítség a fővárosból!

A Covid-19 következtében kialakult munkanélküliség miatt bekövetkezett szegénység vidéken még többeket érinthet, mint a fővárosban.

Szerencsére vannak civil szervezetek és egyházi közösségek, akik figyelnek a bajba jutottakra és azt keresik, hogyan tudnak gyors segítséget nyújtani.

A Tündérkör Alapítvány és a Szcientológia önkéntes lelkészek az interneten leltek egymásra. Mindkét csoport célja a rászorulók, bajba jutottak segítése, ami a leghatékonyabban összefogással megy, hisz ilyen módon még többekhez eljut a segítség! Így került csütörtökön egy nagy adag támogatás a fővárosból vidékre, Kelet-Magyarországra: tegnap Budapestről a Szcientológia önkéntes lelkészek egy tonna tartós élelmiszert vittek Debrecenbe, ahol átadták a Tündérkör Alapítványnak adományaikat, amely rászoruló családokat támogat Debrecenben és környékén, olyanokat, akiknek alapvető élelmiszerekre sem maradt pénzük a járvány következtében, és gyakran maradnak a gyermekek éhesek. Most ezzel az adománnyal azonnali segítséghez juthattak, addig is, amíg a család fenntartók újra munkát találnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum