2023. 12. 4. hétfő

Barbara, Borbála
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Egyeztetést kezdeményez a Jobbik a választókerületi fejlesztésekről

Ahogy az elmúlt években, úgy most is leadták a jobbikos választókerületek fejlesztési terveit az érintett városrészek képviselői, amire azonban a mai napig nem érkezett válasz a fideszes vezetéstől – közölte Pakusza Zoltán és Szilágyi Szabolcs.

Pakusza Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján emlékeztetett: már hónapokkal korábban egyeztetést kezdeményezett Kriza Ákosnál, kérve, hogy egy általa kijelölt kompetens személlyel át tudják tekinteni a terveket. Hozzátette: a mai napon Szilágyi Szabolcs avasi képviselővel közösen újabb levelet írtak a polgármesternek, amelyben újfent arra kérik, még az idei költségvetés tárgyalása előtt vitassák meg a lakossági igényeket tartalmazó fejlesztési elképzelésekről benyújtott jobbikos javaslatokat, megvizsgálva ezek realitását, a megvalósíthatóság lehetőségeit a pénzügyi keretek függvényében.

A Jobbik politikusai arra kérik Miskolc polgármesterét, hogy az illetékes alpolgármesterrel közösen javasoljanak időpontot a tárgyalások mielőbbi megkezdésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ahol a szívbetegség kezdődik
Szívelégtelenség és szívünk megváltozott energia-anyagcseréje  A szív és érrendszeri betegségek vezető haláloknak számítanak világszerte. 1  Ált…