2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Dr. Kepli Lajos Facebook oldaláról

Visszaadom országgyűlési képviselői mandátumom, de továbbra is a Hazámat kívánom szolgálni.

Az októberi önkormányzati választásokon szeretett városom, Balatonalmádi polgármesteri tisztségéért kívánok ringbe szállni. Városvezetőként a pártpolitikai csatározásoktól független módon, kizárólag a település, valamint az ott élő emberek érdekeit szem előtt tartva szeretnék dolgozni, amennyiben erre a feladatra a helyi lakosok bizalmat szavaznak nekem. Az első lépést ezen az úton most megteszem: június folyamán lemondok országgyűlési képviselői mandátumomról.

A politika szolgálat kell legyen, bármilyen színtéren is végzi azt az ember. Mindig látni kell, hogyan és hol tudjuk nemzetünk, hazánk és szűkebb közösségünk javát szolgálni. Azért adom most vissza kilenc évnyi országgyűlési képviselőség után mandátumom, hogy teljes tudásomat és tapasztalatomat pártpolitikától mentesen városom szolgálatába állíthassam. Szándékom komolyságát kívánom hangsúlyozni ily módon.

Köszönöm a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, tagjainak és szavazóinak, hogy közel egy évtizeden át parlamenti képviselőként a magyar emberekért dolgozhattam. Mindenkinek megvan a maga útja, amit járnia kell. Az én utam, amiben hiszek, nem az egyetlen igaz út, hisz mindegyik az, amely a közösséget, a hazát építi és szolgálja.

Szebb jövőt Magyarország! Hajrá Balatonalmádi!

(A fotó 2018. májusában készült, harmadik mandátumom átvételekor. A Szent Korona előtt tett esküm szellemében végeztem képviselői hivatásom, és ennek szellemében adom most vissza a mandátumom annak a közösségnek, akinek azt köszönhettem.)
Dr.Kepli Lajos Facebook-bejegyzése: Visszaadom országgyűlési képviselői mandátumom, de továbbra is a Hazámat kívánom szolgálni

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek