2023. 06. 5. hétfő

Fatime, Fatima
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Dr. Brenner Koloman: Azonnal vizsgálják ki a Bende-ügyet!

 Dr. Brenner Kolomannak, az Országgyűlés jobbikos alelnökének Facebook-bejegyzését.
A Fidesz egypárti túlhatalmának egyik biztosítéka a torz médiahelyzet. Most fellibbent a függöny a közmédia működésével kapcsolatban, hiszen mindenkinek érdemes meghallgatnia azt a kiszivárgott felvételt, amelyen egy Bende Balázs nevű vezető szerkesztő/fideszes propagandista jelzi: aki a szerkesztőségben és a műsorokban nem a Fideszt támogatja, az keressen új állást.

A néppárti Jobbik viszont hisz a normálisan működő polgári demokráciában, amelynek alapvető feltétele a kiegyensúlyozottan tájékozott, felelős polgár. Ezért is tartjuk felháborítónak, hogy a Fidesz szándékosan tartja a magyar polgárok jelentős részét mélyszegénységben és alulinformáltságban, mi viszont jólétet és médiaszabadságot akarunk minden magyar polgárnak.

A felszólalásomban felszólítottam a fideszes kormányt és a Médiatanácsot, hogy haladéktalanul indítsanak vizsgálatot a Bende-ügyben, és a közmédia pedig változtassa meg a szerkesztési elveit, és biztosítson végre a parlamenti arányoknak megfelelő, nem szerkesztett megszólalást az ellenzéki politikusoknak! Csengey Dénest idézve: ne féltsék tőlünk a közmédiát, nagyon fogunk rá vigyázni, hiszen a miénk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…