2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Dobrev Klára beszéde a magyar Parlamentben: Ez a költségvetés a sokak pénzéből a keveseket szolgálja

Dobrev Klára beszéde a magyar Parlamentben: Ez a költségvetés a sokak pénzéből a keveseket szolgálja

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje a magyar Országgyűlés költségvetési vitájában szólalt fel a Parlamentben, melyben elmondta: 2022 után olyan költségvetést fogunk csinálni, ami rólunk, a Sokakról szól.
„Az ígérem a választóknak, hogy 2022-ben a választások után, egy elegáns mozdulattal ezt a költségvetést beledobjuk oda, ahová való, a szemeteskosárba. Nem lesz egyedül ez a költségvetés, mert ott lesz mellette a paksi hitelszerződés, a Fudan Egyetem alapítóokirata, a Budapest-Belgrád vasútvonal. Elég nagy papírkosárra lesz majd szükség, lehet majd még egy konténert is kell hozni, de majd megoldjuk. Mert mese nincs, ennek a költségvetésnek nemcsak a demokratikus legitimációja, a szakmaisága is hiányzik, és ha tovább megyünk, akkor egész elképesztő, hogy mi van benne” – fogalmazott Dobrev Kláraa beszédében.
„A legnagyobb hiba ezzel a költségvetéssel, hogy hiányzik belőle a sokak Magyarországa. 133 fideszes ember megszavazza, hogy jövőre is a kevesek, a fideszes oligarchák még sok milliárdot hazavihessenek” – tette hozzá a DK miniszterelnök-jelöltje a magyar parlamentben elmondott beszédében.  

Dobrev Klára beszédét élőben közvetítettük a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/dk365/videos/998776700861866

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek