2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

DK: Újabb panama Giró-Szászéknál

Folytatódik a nyerészkedés, a panamázás Budapest Belvárosában. A korábban hotelt szerző Giró-Szász Andráshoz, a kormányzati kommunikáció egyik felelőséhez ezúttal egy újabb mutyi köthető. Az Index információja szerint másfél év alatt 70 millió forintos tiszta hasznot hozott egyetlen kisebb méretű üzlethelyiség, amelyben ezúttal is felbukkan a milliárdos összegű közpénzekkel kistafírozott Századvég tulajdonosa, Heim Péter, és Giró-Szász sógora, Serfőző Péter.

Az internetes portál úgy értesült, hogy ez a fideszes érdekkör először az önkormányzat tulajdonává tett egy, azóta kávézóvá alakított ingatlant, majd ez rekordidő alatt bekerült egy önkormányzati cégbe, amelyet felvásároltak, azután eladtak.

A Demokratikus Koalíció szerint befolyásukkal visszaélve kötöttek üzletet Orbán Viktor haverjai. Ez a visszataszító, gátlástalan korrupció a teljes Orbán-rezsim jellemzője. Mindent ellopnak, megszereznek, ami mozdítható.

A kormányváltás után az ehhez hasonló ügyeket a következő kormánynak ki kell vizsgáltatnia.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…