2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Tízmilliárd forintból hirdeti a kormány a hazug családvédelmi programot, miközben országszerte több ezer gyermekorvos hiányzik a rendszerből

DK: Tízmilliárd forintból hirdeti a kormány a hazug családvédelmi programot, miközben országszerte több ezer gyermekorvos hiányzik a rendszerből

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár közlése szerint a kormány tájékoztató kampányt indít a kormány családvédelmi akciótervéről. Erre a tájékoztatásra közel 10 milliárd forintot szánnak.
A Demokratikus Koalíció álszent és visszataszító dolognak tartja, hogy miközben több ezer gyerekorvos hiányzik az országban, miközben kisgyerekes családokat lakoltatnak ki, és miközben soha nem látott sorok állnak a különböző szervezetek ételosztásain, a kormány egy nyilvánvaló hazugság reklámozására elkölt több milliárd forintot.

Mi, európai magyarok tiltakozunk az értelmetlen pénzszórás és a hazug ígérgetések ellen. A magyaroknak nem propagandára van szükségük, hanem az európai minimálbérre, az európai minimálnyugdíjra, az európai családi pótlékra, és az európai egészségügyi minimumra, hogy biztonságban nevelhessék gyermekeiket.

Rónai Sándor

szóvivő, EP-képviselőjelölt

DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek