2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

DK: Tisztességtelenül gyűjt aláírásokat a Fidesz

Nincs az a botrány, ami meg ne tudna történni, ha az Orbán-kormányról van szó.
Nem elég a szégyen, hogy az adófizetők pénzén Szijjártó Péter, másodosztályú focista futsalmeccsét közvetíti a Magyar Televízió, még az is kiderült, hogy felszólítják a nézőket a fideszes kezdeményezés aláírására.

Nagyjából a Rákosi-korszakba viszi vissza az országot ez a rezsim, de valószínűleg ott sem fordult volna elő, hogy politikai vezetők magánszórakozásairól élőben számoljanak be a médiumok. Azóta az is kiderült, hogy a gyűlöletkeltő, kvótaellenes orbáni kampányhoz is muszáj csatlakozni a sportcsarnokba betévedt nézőnek. Erre hangosbeszélőn szólították fel a közönséget. A félelem légkörét terjeszti, ha a fociszurkoló nem ülhet nyugton a lelátón anélkül, hogy ne zaklatná a Fidesz. Ráadásul a hangosbeszélő azt is közölte, hogy a sörvásárlás mellett írják alá az íveket. Legközelebb az lesz, hogy a nézők nem kapják meg a sörüket sem, amíg nem írtak alá. Tisztességtelen ügyhöz tisztességtelen módszerek párosulnak.

Minden idők legrosszabb magyar külügyminisztere – aki milliós zakókat dobál el és máig nem számolt el azzal, hogy miből lett a palotája – hatalmi tébolyban szenved. Mihamarabb el kell számoltatni összes cselekedetével.

Varju László
országgyűlési képviselő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum