2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: Szégyen, hogy Gulyás Gergely nekiment a pedagógus szervezetnek, amiért ellent mernek mondani a kormánynak

DK: Szégyen, hogy Gulyás Gergely nekiment a pedagógus szervezetnek, amiért ellent mernek mondani a kormánynak

Gulyás Gergely az MTI-nek reagált azzal kapcsolatban, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a korai nyitás a járvány negyedik hullámát hozhatja el. Gulyás szerint a PDSZ-re úgy kell tekinteni, mint egy „ellenzéki, politikai szervezetre, amely nem a pedagógusok érdekét képviseli, hanem a kormányellenes politikai propaganda eszköze”.
A Demokratikus Koalíció felszólítja Gulyás Gergelyt, szálljon le a tanárokról és a PDSZ-ről! Nem azokat kellene támadni, akiket a kormány már az első hullám idején is magukra hagyott, hogy oldják meg a digitális oktatás nehézségeit, akiket hónapokon keresztül bizonytalanságban tartottak azzal, hogy mikor kapnak egyáltalán oltást, és akiket tíz éve félresöpörnek! Mi, európai magyarok kiállunk a tanárok mellett, Gulyás Gergely pedig legközelebb inkább számoljon el háromig, mielőtt a pedagógusokat támadja!

Arató Gergely

A DK frakcióvezető-helyettese, oktatási szakpolitikusa

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Oltási akció
Az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzők…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum